Problem med skorstenen? Vi hjälper dig!

SVS (Södertörns Ventilationsrengöring och Sanering Aktiebolag) renoverar, murar om och utför andra åtgärder för alla typer av skorstenar. Vi inspekterar din skorsten och väljer sedan den metod som lämpar sig bäst. Du får en skorsten med nytt liv som håller i längden.

SVS är Behörig SkorstensEntreprenör®

SVS är medlem i SFSAB SkorstensFolket Sverige och Behörig SkorstensEntreprenör®. Därmed vet du att skorstensrenoveringen utförs fackmannamässigt av en installatör med goda referenser som är certifierad för rök- och ventilationskanaler.

Så får skorstenen långt liv

SVS har skickliga montörer och murare som arbetat med skorstensrenoveringar i över 30 år. Tyvärr ser vi ofta skorstenar som renoverats med bristfälliga metoder och material och där arbetet inte är fackmannamässigt utfört. Satsa därför på en riktigt bra renoveringsmetod och installatör redan från början. Det vinner du på i längden.

Vilken metod är rätt för din skorsten?

Det finns många renoveringsmetoder, till exempel kan en otät skorsten åtgärdas genom relining, glidgjutning eller installation av rostfria rör.

SVS hjälper dig att välja rätt metod för just din skorsten. Vi arbetar främst med kompositmaterialen FuranFlex® och VentilFlex® samt tätningsmassa och rostfria rör från SFSAB SkorstensFolket Sverige. Gedigna materialval är grunden till en framgångsrik renovering som håller i längden.

Martin Eldabutiken Haninge

Hur kan vi hjälpa dig?

Kontakta mig och mina kollegor!

08-777 70 18

info@absvs.se