Murad eller i plåt. Hur vill du ha din skorsten?

SVS (Södertörns Ventilationsrengöring och Sanering Aktiebolag) har sålt skorstenar i mer än 30 år och har ett brett sortiment av nya skorstenar. Vi hjälper dig hela vägen, från råd och tips till anslutning av skorstenen till din eldstad. Vi utför också nymurning av skorstenar ovan tak.

Välj en vacker design

Du får ett säkert skorstenssystem som dessutom kan vara riktigt snyggt. Välj en skorsten som harmonierar med övriga huset och som höjer helhetsupplevelsen.

Trygg installation av Behörig SkorstensEntreprenör®

SVS är certifierat enligt Behörig SkorstensEntreprenör®, vilket innebär att skorstensinstallationen utförs fackmannamässigt av en installatör med goda referenser som är certifierad för rök- och ventilationskanaler.

De bästa tillverkarna

SVS samarbetar med några av de bästa tillverkarna. När du handlar en skorsten av oss vet du att du får utmärkt kvalité som håller i längden.

Perfekt för det nordiska klimatet

Skorstenarna finns i flera modeller som alla är anpassade för nordiska förhållanden. Du får en skorsten med utmärkt prestanda under alla årstider, till och med när vintern är som kallast. I sortimentet finns bland annat storsäljarna NVI 2000, Schiedel Isokern och Premodul. Kontakta oss för en genomgång av hela sortimentet!

NVI Ny skorsten

Schiedel

SkorstensFolket

Premodul_SVS

Martin Eldabutiken Haninge

Hur vill du ha din skorsten?

Kontakta mig och mina kollegor!

08-777 70 18

info@absvs.se