Elda med etanol och gas. Mysigt, smart och enkelt

Etanolspisar och gasdrivna eldstäder är på snabb frammarsch och det är lätt att förstå varför. Installationen är enkel och du behöver ingen skorsten. Du får en mysig eldstad oavsett om du bor i hus eller lägenhet. Dessutom finns det numera ett väldigt stort utbud av spisar och eldstäder drivna av etanol och gas.

Ledande leverantörer av etanolspisar

SVS och Eldabutiken i Haninge vill alltid erbjuda det bästa. Därför samarbetar vi med starka varumärken som tillverkar etanolspisar och gasspisar av toppkvalitet. Vi har förmånen att erbjuda hela sortimentet både från Planika och från den norska tillverkaren Elementi. Hitta en modell du gillar eller låt oss och leverantörerna ta fram en unik lösning bara för dig.

     

Enormt stora valmöjligheter

Etanolspisar och gaseldade spisar finns i många olika stilar och storlekar. Du kan till exempel ha ett stämningsskapande gasolbord som förlänger sommarsäsongen i trädgården eller en etanolbaserad eldstad som ger ett mysigt vardagsrum. Tala med oss på SVS och Eldabutiken i Haninge. Vi visar dig hela sortimentet!

Reglera spisen från din smartphone!

Etanol- och gasspisar är enkla att använda. Dessutom kan flera av dem styras från din smartphone. Du kan sätta igång spisen och öka eller minska eldstyrkan med några knapptryckningar.

Etanolspis_SVS

Eldtunna eller gasolbord i trädgården?

Hög mysfaktor. Även för dig som bor i lägenhet!

Martin Eldabutiken Haninge

Vill du veta mer och få priser?

Kontakta mig och mina kollegor!

08-777 70 18

info@absvs.se